Abonamentele pentru colecțiile Libertatea: cum le poți activa, cum plătești și cum beneficiezi de transport gratuit?

Vrei să te bucuri de cărțile din colecția Mari Clasici, să afli informații interesante răsfoind edițiile din colecția Descoperă Istoria sau vrei să studiezi produsele din colecția Robotică și Programare, fără să mai pierzi timpul cu precomenzi și fără să mai vânezi edițiile la chioșcurile de ziare? Atunci află acum ce pași trebuie să urmezi ca să îți activezi un abonament lunar, dar și ce beneficii îți aduce.

Abonamentele sunt disponibile momentan doar pentru 3 colecții: 

  • Mari Clasici 
  • Descoperă Istoria
  • Robotică și Programare

Abonamentul pentru colecția Mari Clasici

Beneficiezi de transport gratuit pentru acest abonament. Abonamentele pentru colecția Mari Clasici se livrează lunar cu 2 sau 3 ediții, în funcție de câte ediții apar într-o lună. Pentru pachetul de 2 ediții, costul va fi de 79,98 RON, pentru pachetul de 3 ediții, costul va fi de 119,97 RON.

În luna august, primești două cărți:

David Copperfield vol.1, Charles Dickens - Ediția nr. 25 (Mari Clasici ai Literaturii) - 39,99 RON (TVA inclus)

David Copperfield vol.2, Charles Dickens - Ediția nr. 26 (Mari Clasici ai Literaturii) - 39,99 RON (TVA inclus)

Acest abonament se va livra după data de 24 AUGUST 2023. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. 

Abonamentul pentru colecția Descoperă Istoria

Beneficiezi de transport gratuit pentru acest abonament. Abonamentele pentru colecția Mari Clasici se livrează lunar cu 2 sau 3 ediții, în funcție de câte ediții apar într-o lună. Pentru pachetul de 2 ediții, costul va fi de 69.98 RON, pentru pachetul de 3 ediții, costul va fi de 104.97 RON.

În luna august, primești trei cărți:

Noile regate germanice - ediția nr. 10 (Descoperă Istoria) - 34,99 RON (TVA inclus)

Europa lui Carol cel Mare si feudalismul - ediția nr. 11 (Descoperă Istoria) - 34,99 RON (TVA inclus)

Expnsiunea Islamului - ediția nr. 12 (Descoperă Istoria) - 34,99 RON (TVA inclus)

Acest abonament se va livra după data de 30 AUGUST 2023. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale.

Abonamentul pentru colecția Robotică și Programare

Pentru acest abonament, NU beneficiezi de transport gratuit! Abonamentele pentru colecția Robotică și Programare se livrează lunar cu 2 sau 3 ediții, în funcție de câte ediții apar într-o lună. Pentru pachetul de 2 ediții, costul va fi de 99.98 RON, pentru pachetul de 3 ediții, costul va fi de 149.97 RON.

Pentru luna august primești două ediții:

Robotul vierme - Ediția nr. 23 (Robotică și programare) - 49,99 RON (TVA inclus)

Robotul moară - Ediția nr. 24 (Robotică și programare) - 49,99 RON (TVA inclus)

Acest abonament se va livra după data de 25 AUGUST 2023. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. 

Care este diferența dintre precomandă și abonament?

Precomenzile trebuie plasate lunar și pot veni la pachet chiar și cu alte produse. Ideea acestei precomenzi este ca tu să plasezi în fiecare lună o precomandă pe colectii.libertatea.ro, iar spre final de lună, atunci când apar pe piață toate produsele din precomandă), să îți fie livrate, achitând un singur cost de transport.

Abonamentul îl activezi o singură dată, apoi vei primi lunar abonamentul cu edițiile pe care le dorești. Practic, după ce plasezi prima dată un abonament, acesta se activează automat lună de lună, fără să mai ai nevoie de comandă.Abonamentul se poate stopa oricând, din contul tău, sau cu solicitare pe mailul colectii@ringier.ro.

Plata se face ramburs, în funcție de câte ediții are colecția aleasă în luna respectivă. Dacă vrei să faci plata cu cardul, poți solicita asta printr-un e-mail la adresa colectii@ringier.ro. În plus, pentru două dintre cele trei colecții disponibile în acest moment pentru abonament, primești transportul gratuit!

Cum funcționează?

Adaugă o singură dată în coș abonamentul, trimite comanda către noi și noi îți vom trimite apoi lunar abonamentul cu edițiile din colecția Descoperă Istoria.

Dacă ai comandat deja abonamentul, NU este necesar să faci încă o comandă. Abonamentele se reînnoiesc lunar automat cu plata ramburs. Te rugăm doar să ne trimiți un email dacă vrei să faci plata cu cardul.

Plata se face ramburs la curier și la cerere cu cardul la emiterea comenzii (dacă dorești să achiziți cu cardul, informează-ne pe adresa de email colectii@ringier.ro, și noi îți vom trimite un link de plată pentru comanda plasată de tine)

Dacă dorești să te dezabonezi, intră în contul tău la Abonamente și dezactivează abonamentul dorit. Sau ne poți trimite un email pe colectii@ringier.ro și te vom dezabona noi.

Comentarii