Artemis – ediția numărul 9 din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”

S-a lansat oficial pe piață Artemis, cel mai nou stilou din colecția “Plăcerea de a scrie”. O poți achiziționa doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Începând din luna februarie a acestui an, pasionații de instrumente de scris pot cumpăra câte o ediție nouă, la fiecare două săptămâni. Fiecare stilou vine la pachet cu o revistă despre tradiția scrisului, plăcerea de a scrie și istoria stilourilor.

Această selecție atentă a stilourilor care transformă scrisul într-o veritabilă artă include 40 de instrumente de scris elegante și deosebit de delicate. Au fost fabricate cu materiale de cea mai înaltă calitate, pentru o utilizare îndelungată.

Cât costă Artemis, ediția numărul 9 din colecția “Plăcerea de a scrie”?

Acest stilou metalic cu cerneală tip rezervă costă 49,99 RON, iar prețul include taxa TVA de 5%. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Designul este unul cu adevărat deosebit, în nuanțe de argintiu și maro, cu un model care îl scoate din anonimat. Așa poți face impresie oricând și oriunde, căci este un stilou extrem de elegant. Se potrivește indiferent de ocazie. Îl poți folosi inclusiv în întâlnirile de afaceri sau în intimitatea casei tale, atunci când îți așterni gândurile într-un jurnal.

Prețul este unul mic în comparație cu avantajele pe care ți le oferă acest stilou. În plus, este chiar o investiție de viitor, căci vei putea să îl folosești multă vreme de acum încolo. Ba chiar poate fi chiar și un dar potrivit pentru cei dragi ție, care sunt pasionați de scris. Cu siguranță le vei face o surpriză frumoasă, care le va aduce multă bucurie. Îl poți cumpăra doar de la chioșcurile de difuzare a presei sau de pe colecții.libertatea.ro.

Precomandă edițiile din luna iunie pentru colecția de stilouri!

Pachetul include:

  • Artemis - ediția nr. 9 (Colecția de Stilouri)
  • Moonlight - ediția nr. 10 (Colecția de Stilouri)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 21 iunie 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. 

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Acest pachet costă 99,98 RON, iar prețul include taxa TVA de 5%. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Comentarii