Athenas - ediția numărul 31 din Colecția de Stilouri

S-a lansat oficial ediția cu numărul 31 din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”. Poate fi cumpărată de către toți pasionații de scris de mână doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

La fiecare două săptămâni, apare câte o ediție nouă, din totalul de 40. Stilourile metalice cu cerneală tip rezervă sunt însoțite de o revistă despre tradiția scrisului, plăcerea de a scrie, dar și despre istoria stilourilor. Fiecare instrument inclus în colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie” convertește scrisul în artă și este selectat cu mare atenție. Sunt stilouri elegante și delicate, fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate.

Athenas - ediția nr. 31 (Colecția de Stilouri)

Deosebit de elegant, stiloul Athenas este un instrument deosebit de util, potrivit pentru toți pasionații de scris de mână. În nuanțe elegante de argintiu, negru și albastru, cu un touch modern al designului, poate fi utilizat cu ușurință atât de către elevi, cât și de către persoanele aflate într-o funcție care necesită frecvent notarea în scris a unor informații importante.

Stiloul Athenas costă 49,99 RON (TVA inclus). Atenție, costurile de livrare nu sunt incluse! Poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna APRILIE pentru colecția de stilouri!

Pachetul pentru precomandă costă 99,98 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Pachetul include:

Athenas - ediția nr. 31 (Colecția de Stilouri) - 49,99 RON (TVA inclus)

Forest - ediția nr. 32 (Colecția de Stilouri) - 49,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 24 APRILIE 2023*.  Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale.

*având în vedere volumul foarte mare de precomenzi de la finalul lunii, timpul de livrare este estimativ.

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare