Bogart - ediția numărul 36 din Colecția de Stilouri

S-a lansat Bogart, noua ediție din Colecția de stilouri, cu numărul 36. Aceasta poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

La fiecare două săptămâni apare câte o ediție nouă, completată cu o revistă despre tradiția scrisului, plăcerea de a scrie și istoria stilourilor! S-a făcut o selecție atentă a stilourilor care convertesc scrisul în artă. Cele 40 de piese elegante și delicate din colecție sunt fabricate cu materiale de înaltă calitate. Toate sunt stilouri metalice cu cerneală tip rezervă.

Bogart - ediția nr. 36 (Colecția de Stilouri)

Deosebit de elegant, stiloul Bogart este un instrument de scris extrem de util. Este potrivit pentru toți pasionații de scris de mână. În nuanțe elegante de argintiu și negru, cu un touch special de design modern, Bogart poate fi utilizat cu ușurință atât de către elevi, cât și de către persoanele aflate într-o funcție care necesită frecvent notarea în scris a unor informații importante.

Un stilou te ajută la dezvoltarea motricității fine, dar și să te concentrezi mai bine în timp ce notezi informațiile importante sau în timp ce îți faci temele pentru școală. Materialele de cea mai bună calitate transformă aceste instrumente din Colecția de Stilouri într-o veritabilă investiție pe termen lung.

Stiloul Bogart costă 49,99 RON (TVA inclus). Atenție, costurile de livrare nu sunt incluse! Poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna IUNIE pentru colecția de stilouri!

Pachetul costă 99,98 RON cu TVA inclus, dar costurile de livrare nu sunt incluse. Setul de precomandă conține:

Adventure - ediția nr. 35 (Colecția de Stilouri) - 49,99 RON (TVA inclus)

Bogart - ediția nr. 36 (Colecția de Stilouri) - 49,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 19 IUNIE  2023*.  Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale.

*având în vedere volumul foarte mare de precomenzi de la finalul lunii, timpul de livrare este estimativ.

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

 

Comentarii

Articole similare