Daredevil: Renașterea – noua revistă Marvel din colecția Libertatea

Daredevil: Renașterea este cel mai nou număr din colecția de reviste de benzi desenate Marvel, aduse în premieră în România de Libertatea. Completează acum seria cu ediția numărul 31 din cele 48 care apar în total, câte un număr în fiecare săptămână. O găsești doar pe colecții.libertatea.ro sau la chioșcurile de difuzare a presei!

Frank Miller și David Mazzucchelli semnează acest număr, care conține una dintre cele mai importante aventuri, atât pentru Daredevil, cât și pentru universul comicsurilor în general. Acest album conține episoadele Daredevil (1964) 227-233.

Daredevil: Renașterea – cea mai nouă apariție din colecția de reviste de benzi desenate Marvel din România

Omul fără frică trebuie să își înfrunte demonii interiori. După ce Kingpin a reușit să afle identitatea bărbatului care se ascunde în spatele costumului lui Daredevil, inamicul supereroului îi pregătește o lovitură devastatoare!

Gangsterul de temut îl va ataca pe Matt Murdock cu toate armele și îi va lua tot ce are el mai scump pe lume. Oare își va putea reveni Daredevil din această încercare teribilă la care este supus de forțele răului? Află chiar acum deznodământul, comandând revista de benzi desenate pe colecții.libertatea.ro sau cumpărând-o de la chioșcurile de difuzare a presei, pentru doar 29,99 de lei!

Tot pe site găsești și cele mai relevante creații, cele mai importante momente și cele mai remarcabile miniserii care își dau acum întâlnire în fabuloasa colecție de benzi desenate Marvel! Găsești tot ce este mai bun din acest univers minunat, aventuri clasice ale supereroilor, dar și noutăți absolute!

Cum poți face precomandă?

https://colectii.libertatea.ro/marvel/precomanda-marvel-mai-2022

Precomandă edițiile din luna mai pentru colecția Marvel! Pachetul include:

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 25 mai 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

 

Comentarii