Emotion – ediția nr. 17 din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”


La fiecare două săptămâni, apare câte o ediție nouă din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”. Cele 40 de stilouri vin la pachet și cu o revistă despre tradiția scrisului, dar și cu informații interesante despre istoria acestui instrument de scris. Fiecare ediție poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

S-a făcut o selecție atentă a stilourilor care convertesc cu ușurință scrisul de mână într-o adevărată artă. Cele 40 de stilouri sunt elegante și delicate, fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate.

Emotion - ediția nr. 17 (Colecția de Stilouri)

Stiloul cu numărul 17 din totalul de 40 incluse în colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie” poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 49,99 RON, cu TVA inclus. Atenție totuși! Costurile de livrare nu sunt incluse.

Este un stilou metalic, cu cerneală de tip rezervă, fabricat cu materiale de înaltă calitate. Poate fi utilizat pentru o perioadă îndelungată de timp, fiind și foarte rezistent. Design-ul atractiv beneficiază și de un touch modern. Stilat și deosebit de elegant, cu roșu și argintiu, stiloul Emotion este un adevărat must have pentru orice pasionat de scrisul de mână.


Comentarii