Horizon – ediția nr. 13 din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”

S-a lansat ediția numărul 13 din colecția “Plăcerea de a scrie”, care include 40 de stilouri metalice cu cerneală tip rezervă. Fiecare stilou apare odată la două săptămâni, împreună cu o revistă despre tradiția scrisului și istoria acestui instrument de scris. Poți cumpăra noua ediție doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

S-a făcut o selecție deosebit de atentă a celor mai frumoase și mai calitative stilouri, potrivite pentru toate gusturile. Acestea convertesc scrisul în artă. Sunt 40 de instrumente de scris elegante și delicate, fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, rezistente și cu un design deosebit.

Horizon, noul stilou din colecția “Plăcerea de a scrie”

Cu un aspect elegant și modern, îmbină cu succes toate atributele de care nevoie un pasionat de scrisul de mână când vine vorba despre un stilou de calitate. La fel ca celelalte ediții, Horizon este un stilou metalic cu cerneală de tip rezervă. Costă 49,99 RON, cu TVA inclus. Atenție însă, costurile de livrare pentru stilourile din colecția “Plăcerea de a scrie” nu sunt incluse în această sumă.

Stiloul Horizon poate fi cumpărat doar acum doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Precomandă edițiile din luna august pentru colecția de stilouri!

Pachetul include:

Horizon - ediția nr. 13 (Colecția de Stilouri)

Smooth - ediția nr. 14 (Colecția de Stilouri)

Empire - ediția nr. 15 (Colecția de Stilouri)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 29 august 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. 

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda! Pachetul acesta costă 149,97 RON, cu TVA inclus, iar costurile de livrare

Comentarii