Invazia secretă – ediția numărul 38 din colecția de reviste Marvel

În fiecare săptămână apare o nouă ediție din colecția de reviste Marvel aduse în premieră în România de Libertatea. De data aceasta, poți cumpăra Invazia Secretă doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Bucură-te acum de cele mai relevante creații, cele mai importante momente și cele mai remarcabile miniserii care își dau întâlnire în această colecție fabuloasă de benzi desenate.

Ea reunește tot ce este mai bun din universul incredibil creat de Marvel. Colecția de 48 de numere include atât clasici, cât și noutăți absolute, pe gustul tuturor.


Invazia secretă – numărul 38 din colecția Marvel

Noii Răzbunători își dau seama că skrullii au invadat planeta. În cine pot avea încredere acum? Echipele celor mai mari eroi ai Pământului au în față un inamic terifiant, gata să facă orice pentru a cuceri lumea, iar paranoia domnește pretutindeni...

Brian M. Bendis (Dark Avengers) și Leinil Francis Yu (X-Men) creează o saga-eveniment uluitoare, adaptată de Marvel Studios în 2022 pe Disney+.

După ce au trecut câțiva ani în care intrigile din Universul Marvel s-au bazat pe diviziunea, confruntarea și implantarea suspiciunilor în comunitatea de super eroi, acum se atinge punctul culminant.

Cum poți apăra omenirea atunci când apare lipsa de încredere între eroi și paranoia dusă la extrem? Cum poți lupta cu un inamic care poate lua oricând forma fizică a oricărui supererou?

Cumpără acum Invazia secretă doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei ca să afli răspunsul.

Acest album conține Secret Invasion: Prologue (2008) și episoadele 1-8 din Secret Invasion (2008). Invazia secretă costă 29,99 RON, iar prețul include taxa TVA de 5%. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Indiferent dacă ești deja pasionat de revistele de benzi desenate sau cunoști pe cineva fascinat de universul Marvel și îți dorești să îi faci o surpriză plăcută, atunci nu trebuie să ratezi acest număr din colecția care include în total 48 de ediții.

Comentarii