Lupul și cei șapte iezi – ediția numărul 13 din colecția Primele mele povești

Lupul și cei șapte iezi este una dintre cărțile minunate din colecția “Primele mele povești”. Poate fi achiziționată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Colecția cuprinde în total 40 de ediții, hard cover, color, cu dimensiunea de 192x192mm și 32 de pagini. Materialele de cea mai înaltă calitate din care este realizată fiecare carte îți asigură o utilizare îndelungată. Așadar, te poți bucura multă vreme de magia poveștilor alături de cei mici.

Lupul și cei șapte iezi

Una dintre cele mai îndrăgite povești dintre cele scrise de frații Grimm, Lupul și cei șapte iezi este ediția cu numărul 13 din colecția “Primele mele povești”. O poți cumpăra acum doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Mama capră e nevoită să adune provizii de mâncare și să-și lase iezii singuri acasă. Numai că, prin apropiere, se plimbă un lup înfometat și furios... Oare va reuși el să-i păcălească pe iezi să-i deschidă ușa? Îi va salva mama lor la timp? Și dacă scapă de colții lupului mârșav, oare cum vor reuși ei să facă asta?

Trăește acum suspansul alăturide cei mici și află și tu rezultatul acestei povești minunate.

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția “Primele mele povești” pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

Povești și fabule nemuritoare, cu ilustrații minunate!

Trăiește, alături de cei mici, magia colecției Primele mele povești! O colecție care deschide inimi și minți. Intră acum in lumea poveștilor fascinant ilustrate, unde gazdele voastre vor fi prințesele fermecătoare și prinți curajoși, dar și multe alte personaje fabuloase, îndrăgite de o lume întreagă!

Fiecare ediție apare odată la două săptămâni și costă 17,99 RON. Prețul include taxa TVA de 5%, iar costurile de livrare nu sunt incluse.

Comentarii