Majestic – noua apariție din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”

Eleganță, calitate și rafinament. Așa pot fi descrise cele 40 de ediții ale colecției de stilouri “Plăcerea de a scrie”. Cea mai nouă apariție, stiloul Majestic, poate fi cumpărat de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

La fiecare două săptămâni apare câte o ediție nouă, împreună cu o revistă despre tradiția scrisului, istoria stilourilor, dar și despre plăcerea de a scrie. S-a făcut o selecție atentă a stilourilor care transformă scrisul într-o veritabilă artă.

Cele 40 de produse sunt delicate ca design, dar deosebit de rezistente datorită materialelor de înaltă calitate din care sunt create.

Majestic – cel mai nou stilou din colecția “Plăcerea de a scrie

Atunci când îți cumperi un stilou nu te gândești doar la aspect, ci și la o utilizare îndelungată. Ai nevoie să te bazezi pe acest instrument de scris. Nimeni nu își dorește să fie lăsat baltă și să se strice stiloul tocmai în mijlocul unei întâlniri sau atunci când iei niște notițe importante.

Fiecare ediție din această colecție oferită de Libertatea este de cea mai înaltă calitate. Stilourile metalice cu cerneală tip rezervă își fac treaba cu succes, iar tu vei fi cu siguranță mulțumit de modul în care funcționează. Ușor de utilizat, le poți lua cu tine oriunde.

Indiferent dacă le folosești într-o întâlnire de afaceri, ca să îți așterni gândurile într-un jurnal sau ca să-ți notezi ideile într-o agendă, stilourile din colecția “Plăcerea de a scrie” îți vor fi un partener de nădejde.

Poți cumpăra edițiile dorite de pe colecții.libertatea.ro sau odată la două săptămâni de la chioșcurile de difuzare a presei. Pentru a păstra și proteja colecția de stilouri, poți cumpăra și un penar din lemn. Este accesoriul perfect, care combină cu succes frumusețea și funcționalitatea.

Cum poți face precomandă în luna aprilie?

Cumpără acum Ediția nr. 3 - MAJESTIC din colecția de stilouri! Apariție la două săptămâni, calitate excelentă. Livrare rapidă!

Mai mult decât atât, în luna aprilie poți face precomandă pentru două dintre produse doar pe colecții.libertatea.ro! Stilourile incluse în pachet sunt: MAJESTIC - ediția nr. 5 (Colecția de Stilouri) și CLASIC - ediția nr. 6 (Colecția de Stilouri).

Livrarea se face începând cu 22 aprilie 2022. Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. De asemenea, pot exista întârzieri în contextul vacanței din perioada sărbătorilor pascale. În cazul în care achiziționați și un alt produs pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda.

Comentarii