Marine - ediția numărul 20 din colecția de stilouri


Începând cu luna februarie, la fiecare două săptămâni, apare câte o ediție nouă din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”. Fiecare instrument de scris vine la pachet cu o revistă despre tradiția scrisului, plăcerea de a scrie și istoria stilourilor. Marine, ediția cu numărul 20, poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

S-a făcut o selecție atentă a stilourilor care convertesc scrisul într-o veritabilă artă. Sunt în total 40 de instrumente delicate și elegante, fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate. Fiecare ediție apare odată la două săptămâni.

Marine - ediția nr. 20 (Colecția de Stilouri)

Deosebit de elegant, cu argintiu, negru și un touch bleumarin care amintește de profunzimea mărilor, este un must have pentru toți cei care își doresc un instrument de scris cu adevărat special. Este un stilou metalic cu cerneală tip rezervă făcut din materiale de cea mai înaltă calitate.

Marine costă 49,99 RON cu TVA inclus. Atenție, costurile de livrare nu sunt incluse. Poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna NOIEMBRIE pentru colecția de stilouri!

Setul de două stilouri costă 99,98 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Produse incluse in pachet:

Marine - ediția nr. 20 (Colecția de Stilouri) - 49,99 RON (TVA inclus)

Apollo - ediția nr. 21 (Colecția de Stilouri) - 49,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 29 NOIEMBRIE 2022*.  Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale.

*având în vedere volumul foarte mare de precomenzi de la finalul lunii, timpul de livrare este estimativ.

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii