Mirage – ediția numărul 11 din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”


Începând cu luna februarie a acestui an, la fiecare două săptămâni apare câte o ediție nouă din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”, însoțită de o revistă despre tradiția scrisului de mână și istoria acestui instrument de scris. Acum poți cumpăra Mirage, ediția numărul 11, doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

S-a făcut o selecție atentă a celor 40 de stilouri incluse în colecție. Convertesc scrisul în artă, sunt elegante și delicate, fabricate cu materiale de înaltă calitate.

Mirage este un stilou metalic cu cerneală tip rezervă. Costă 49,99 RON (TVA inclus), costurile de livrare nu sunt incluse.

Mirage – ediția numărul 11 din colecția “Plăcerea de a scrie”

În ziua de astăzi, chiar și în era tehnologiei, mai există oameni pasionați de scrisul de mână. Mai mult decât atât, tot mai mulți părinți își trimit copiii la cursuri de caligrafie, unde să învețe să scrie frumos cu ajutorul unul stilou.

Scrisul de mână îi ajută să își dezvolte mai armonios corpul și mintea. Chiar și în cazul adulților este o activitate deosebit de utilă. Te ajută să te concentrezi mai bine, fără distrageri, îți ajută creierul să lucreze mai bine și te face mai atent la o singură activitate.

Deosebit de elegant, cu nuanțe de argintiu și roșu închis, stiloul Mirage este alegerea ideală pentru toți cei care sunt pasionați de scrisul de mână. Îl poți cumpăra acum doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.



Comentarii