New X-Men, E de la Extincție - Ediția nr. 47 din colecția Marvel

A apărut cea mai nouă revistă din colecția de benzi desenate Marvel. New X-Men a fost adusă în premieră în România și o poți cumpăra acum doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 34,99 RON, TVA inclus. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Te fascinează minunatul univers Marvel sau poate abia acum începi să îi descoperi magia? Atunci trebuie neapărat să ai în casă această colecție. Revistele conțin atât poveștile clasice cu supereroii tăi preferați, cât și noutăți absolute.

New X-Men, E de la Extincție – noua revistă Marvel

Cassandra Nova lansează un atac devastator asupra națiunii mutante Genosha. O nouă echipă de X-Men se formează pentru a se confrunta cu această amenințare fără precedent. Dar vor avea nevoie și de aliați noi pentru a face față schimbărilor care le vor da mutanților viețile peste cap.

Grant Morrison (Fantastic Four: 1234), Frank Quitely (Batman and Robin) și Leinil Francis Yu (Secret Invasion) semnează o saga care îi lansează pe X-Men în secolul XXI. Acest album conține episoadele 114-117 din New X-Men (2001) și Anualul (2001) 1. Revista New X-Men, E de la Extincție poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna AUGUST pentru colecția Marvel!

Precomanda pentru această lună costă 159,95 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Pachetul include:

Marvel Zombies, Foamea - Ediția nr. 44 (Marvel) - 29,99 RON (TVA inclus)

Doctor Strange, Jurământul - Ediția nr. 45 (Marvel) - 29,99 RON (TVA inclus)

Silver Surfer, Recviem - Ediția nr. 46 (Marvel) - 29,99 RON (TVA inclus)

New X-Men, E de la Extincție - Ediția nr. 47 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Față în față cu Frica - Ediția nr. 48 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru aceasta precomandă se face după data de 31 august 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii