Orion – ediția numărul 23 din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”

A apărut cel mai nou stilou din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”. Orion este ediția numărul 23 și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Odată la două săptămâni, apare câte un număr nou din această serie de 40 de instrumente de scris. Fiecare stilou vine la pachet și cu o revistă despre tradiția scrisului, plăcerea de a scrie și istoria stilourilor!

Această selecție atentă a fost făcută ca să îți ofere 40 de stilouri care convertesc scrisul de mână într-o adevărată artă. Sunt deosebit de elegante și de delicate, fabricate cu materiale de cea mai înaltă calitate. Așadar, se asigură o perioadă de utilizare durabilă, iar folosirea lor îți aduce chiar și beneficii pentru sănătate, căci îmbunătățește motricitatea fină a mâinilor.

Orion - ediția nr. 23 (Colecția de Stilouri)

Un stilou este mai mult decât un banal instrument de scris. Util în orice condiții, cu un design modern și elegant, poate deveni chiar o marcă a brandului personal. De la elevii din școli și până la directorii de companii, tuturor li se potrivește un astfel de stilou precum cele din colecția “Plăcerea de a scrie”.

Orion este un stilou metalic cu cerneală tip rezervă costă 49,99 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse. Poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna decembrie pentru colecția de stilouri!

Setul de două stilouri costă 99,98 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Produsele din pachet:

Opera - ediția nr. 22 (Colecția de Stilouri) - 49,99 RON (TVA inclus)

Orion - ediția nr. 23 (Colecția de Stilouri) - 49,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 2 IANUARIE 2023*. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. 

*având în vedere volumul foarte mare de precomenzi de la finalul lunii, timpul de livrare este estimativ.

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii