Radiant Blue - ediția nr. 18 din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”

S-a lansat cel mai nou stilou din colecția “Plăcerea de a scrie”. Cele 40 de stilouri metalice cu cerneală tip rezervă sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. Ediția numărul 18, Radiant Blue, poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Aparițiile sunt la câte două săptămâni și vin la pachet cu o revistă complexă despre tradiția scrisului de mână, dar și despre istoria acestor instrumente atât de utile. Radiant Blue costă 49,99 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Radiant Blue – ediția numărul 18

Începând din luna februarie a acestui an, la fiecare două săptămâni, apare câte o ediție nouă din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”. S-a făcut o selecție atentă a stilourilor care convertesc scrisul într-o veritabilă artă. Cele 40 de stilouri sunt elegante, delicate, fabricate din materiale de calitate, care îți asigură o utilizare îndelungată.

Stiloul Radiant Blue poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Cu un design modern și o nuanță de albastru care îl scoate oriunde din anonimat, va atrage cu siguranță atenția tuturor. Este un must have pentru pasionații de scris de mână.

Te poți baza pe el oricând și oriunde, fără grija petelor. Este un instrument potrivit și util pentru oricine, de la un director de companie până la un elev de școală primară. Ușor de folosit și rezistent, este acum disponibil pentru un preț accesibil.

Precomandă edițiile din luna octombrie pentru colecția de stilouri

Pachetul de precomandă costă 99,98 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Produse incluse in pachet:

Radiant Blue - ediția nr. 18 (Colecția de Stilouri) - 49,99 RON (TVA inclus)

Sculpture - ediția nr. 19 (Colecția de Stilouri) - 49,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 24 octombrie 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii