Sculpture – ediția numărul 19 din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”


La fiecare două săptămâni, apare câte o ediție nouă din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”. Fiecare dintre acestea vine completată cu o revistă despre tradiția scrisului, plăcerea de a scrie, dar și despre istoria stilourilor. Acum poți cumpăra Sculpture, ediția cu numărul 19, doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

S-a făcut o selecție foarte atentă a stilourilor care convertesc scrisul de mână într-o adevărată artă. Cele 40 de instrumente de scris sunt deosebit de elegante, delicate și fabricate cu materiale de cea mai înaltă calitate. Sunt ușor de folosit și rezistente, asigurându-ți o perioadă îndelungată de utilizare.

Sculpture – ediția nr. 19 (Colecția de Stilouri)

Sculpture este unul dintre stillourile metalice cu cerneală tip rezervă incluse în această colecție, care cuprinde în total 40 de ediții. Cu un design fluid, elegant și modern, o combinație de negru și argintiu, este un must have pentru toți cei pasionați de scrisul de mână.

Stiloul Sculpture poate fi cumpărat acum doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 49,99 RON, cu TVA inclus. Atenție, însă! Costurile de livrare nu sunt incluse.

Comentarii