Uncanny Avengers: Umbra Roșie – ediția numărul 39 din colecția Marvel

Pasionații de reviste de benzi desenate Marvel se pot bucura acum de Uncanny Avengers: Umbra Roșie, ediția numărul 39 din colecția adusă în premieră în România de Libertatea. O poți cumpăra doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Această colecție de benzi desenate include în total 48 de ediții, în care poți descoperi cele mai importante momente din istoria universului Marvel, cele mai relevante creații îndrăgite de o lume întreagă, dar și cele mai remarcabile miniserii.

Uncanny Avengers: Umbra Roșie

În fiecare săptămână, apare câte un număr nou din colecția de reviste de benzi desenate Marvel. Bucură-te acum atât de clasici, cât și de noutățile absolute. Este o colecție excelentă pentru cei care sunt deja pasionați de universul Marvel, dar și pentru cei care abia descoperă magia acestuia.

De data aceasta, poți cumpăra doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei Uncanny Avengers: Umbra Roșie.

Captain America îi dă lui Havok sarcina dificilă de a conduce Divizia Unității, un nou grup care include membri ai echipelor Avengers și X-Men. Iar pentru botezul ei de foc, echipa va trebui să se confrunte cu Red Skull, care are un mare atu: puterile unuia dintre cei mai înfricoșători mutanți din lume.

Oare vor putea câștiga forțele Binelui bătălia și de această dată, sau Răul va triumfa? Ce se va întâmpla cu supereroii tăi preferați? Cumpără acum revista numărul 39 din colecția de benzi desenate Marvel și află care este finalul acestei povești!

Acest album conține episoadele Uncanny Avengers (2012) de la 1 la 5.

Rick Remender (Venom), John Cassaday (Star Wars) și Olivier Coipel (Casa M) dau startul erei Marvel acum! Uncanny Avengers: Umbra Roșie costă 29,99 RON. Prețul include taxa TVA de 5%, iar costurile de livrare nu sunt incluse.

Comentarii