Aladin și Lampa Fermecată – ediția numărul 12 din colecția Primele mele povești

Acum poți cumpăra ediția numărul 12 din colecția fabuloasă “Primele mele povești”. Aladin și Lampa Fermecată este disponibilă doar pe colecții.libertatea.ro sau la chioșcurile de difuzare a presei.

Aceste povești și fabule nemuritoare vin la pachet cu niște ilustrații absolut minunate. Fiecare carte din cele 40 de ediții incluse în colecție are o copertă dură, rezistentă, cu dimensiunea de 192x192mm și un total de 32 de pagini.

Aladin și Lampa Fermecată – colecția Primele mele povești

Este o investiție minunată, care îi va ajuta pe cei mici să își dezvolte imaginația, iar pe cei mai îi va face să creadă iar în magia lumii poveștilor. Trăiește acum alături de copii frumusețea fiecărei cărți din această colecție, care deschide inimi și minți.

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția Primele mele povești pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

Din fiecare poveste avem câte o lecție importantă de învățat, iar celor mici le putem da cele mai frumoase exemple cu ajutorul personajelor îndrăgite de o lume întreagă.

Prințese fermecătoare, prinți curajoși, spiriduși, zâne, hoți șarmanți, duhuri magice care îți îndeplinesc dorințele, animale năstrușnice, toate acestea se reunesc într-un singur univers magic: colecția Primele mele povești.

Materialele de cea mai înaltă calitate transformă aceste cărți într-o investiție de viitor. Poate fi și un dar minunat pentru cei dragi sau o surpriză plăcută pentru copiii care sunt la grădiniță sau chiar elevi. În plus, te ajută să petreci mai ușor un timp de calitate cu cei mici, un lucru vital de care uită prea mulți în ziua de astăzi.

Cele 40 de ediții apar la fiecare două săptămâni. Cartea Aladin și Lampa Fermecată poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă doar 17,99 RON, iar prețul include taxa TVA de 5%. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Comentarii

Articole similare