Barbă Albastră – Ediția numărul 29 din colecția “Primele mele povești”


Colecția Libertatea “Primele mele povești” reunește acum 40 de cărți cu cele mai cunoscute și mai îndrăgite povești din întreaga lume. “Barbă Albastră” este ediția cu numărul 29. Această carte de povești pentru copii poate fi cumpărată acum doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Cele 40 de ediții sunt un must have în casa oricui își dorește să petreacă timp de calitate cu cei mici, în timp ce îi învață niște lecții importante prin joacă. Au schimbat viața multor generații și au ajutat milioane de copii să învețe ce este bine și ce este rău, să afle despre curaj și onestitate, să își dezvolte imaginația, dar și să își descopere ei înșiși calitățile care să îi ducă pe un drum frumos în viață.

Barbă Albastră - Ediția nr. 29 (Primele mele povești)

Curioasă, tânăra soție a misteriosului Barbă Albastră îndrăznește să cerceteze odaia secretă a castelului. Oare cum se va încheia  aventura ei?

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția “Primele mele povești” pentru ca micuții cititori din viața ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată. Edițiile apar odată la două săptămâni și costă 17,99 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse. Cartea “Barbă Albastră” poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Comentarii

Articole similare