Giovannino cel fără frică – ediția numărul 22 din colecția “Primele mele povești”

Giovannino cel fără frică este ediția cu numărul 22 din splendida colecție Primele mele povești”. Cartea poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 17,99 RON, TVA inclus. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Această colecție va cuprinde, în total, 40 de ediții, cu câte o nouă apariție la două săptămâni. Intră acum în lumea poveștilor și lasă-te cuprins de magia acestora.

Giovannino cel fără frică – noua carte de povești din colecție

Cei mici vor aprecia cu siguranță fiecare carte, realizată din materiale de cea mai înaltă calitate. Coperta rezistentă îți asigură și ea o utilizare de lungă durată, așa că merită să investești o sumă atât de mică, ținând cont că bucuria unui copil este neprețuită.

Giovannino cel fără frică, un tânăr curajos și lipsit de griji, are o dorință. Fiindcă nimic nu a reușit să-l sperie până acum, ar vrea să afle, măcar o dată în viață, cum e să-ți fie frică. Oare există vreun lucru pe lume care să-l înspăimânte? Ca să afli răspunsul, cumpără acum Giovannino cel fără frică doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna AUGUST pentru colecția - Primele mele povești! 

Acest pachet costă 89,95 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse

Produsele incluse in pachet:

Soldățelul de plumb - Ediția nr. 18 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Spărgătorul de nuci - Ediția nr. 19 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Peștișorul de aur - Ediția nr. 20 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Fluierașul din Hamelin - Ediția nr. 21 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Giovannino cel fără frică - Ediția nr. 22 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 31 august 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

 

 

Comentarii

Articole similare