Spărgătorul de nuci – ediția nr. 19 din colecția “Primele mele povești”

Bucură-te acum, alături de cei mici, de colecția “Primele mele povești”. Cele 40 de cărți cuprind basme și fabule nemuritoare, îndrăgite în toată lumea, însoțite de niște ilustrații minunate. Cartea “Spărgătorul de nuci” este ediția cu numărul 19 și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Cele 40 de cărți din colecția “Primele mele povești” sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și au o copertă de tip hard cover color, pentru o utilizare pe termen lung, fără grija deteriorării acesteia. Fiecare număr apare odată la două săptămâni.

Spărgătorul de nuci – noul număr din colecția “Primele mele povești”

În Ajunul Crăciunului, micuța Maria primește în dar un spărgător de nuci cu totul special. Într-o noapte, fetița asistă la lupta dintre curajosul soldat de jucărie și maleficul rege al șoarecilor. Și magia nu se încheie aici...

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția “Primele mele povești” pentru ca micuții cititori din viața ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

Spărgătorul de nuci este ediția cu numărul 19 și costă 17,99 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse. Poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna AUGUST pentru colecția - Primele mele povești! 

Acest pachet costă 89,95 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse

Produsele incluse in pachet:

Soldățelul de plumb - Ediția nr. 18 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Spărgătorul de nuci - Ediția nr. 19 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Peștișorul de aur - Ediția nr. 20 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Fluierașul din Hamelin - Ediția nr. 21 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Giovannino cel fără frică - Ediția nr. 22 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 31 august 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare