Peștișorul de aur – ediția numărul 20 din colecția “Primele mele povești”

A apărut cea mai nouă ediție din colecția “Primele mele povești”, care include în total 40 de cărți cu basme și fabule nemuritoare. “Peștișorul de aur” este ediția cu numărul 20 și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Ilustrațiile sunt minunate, iar acum poți să trăiești alături de cei mici magia celor mai iubite povești din întreaga lume! Această colecție deschide inimi și minți și te invită într-o lume în care iubirea este cea mai puternică forță, iar binele reușește să câștige de fiecare dată.

Peștișorul de aur – noua carte din colecția Primele mele povești

Într-o zi, un pescar bun la inimă, care trăia fericit într-o colibă de la țărmul mării, prinde în plasa lui un peștișor cu totul deosebit – nu numai că este auriu, dar și vorbește!

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția “Primele mele povești” pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

Cartea “Peștișorul de aur” poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei! Costă 17,99 RON, TVA inclus, dar costurile de livrare nu sunt incluse.

Precomandă edițiile din luna AUGUST pentru colecția - Primele mele povești! 

Acest pachet costă 89,95 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse

Produsele incluse in pachet:

Soldățelul de plumb - Ediția nr. 18 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Spărgătorul de nuci - Ediția nr. 19 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Peștișorul de aur - Ediția nr. 20 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Fluierașul din Hamelin - Ediția nr. 21 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Giovannino cel fără frică - Ediția nr. 22 (Primele mele povești) - 17,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 31 august 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare