Greierele și Furnica – ediția nr. 26 din colecția “Primele mele povești”


Bucură-te acum, alături de cei mici, de basmele și fabulele nemuritoare, cu ilustrații minunate, incluse în colecția “Primele mele povești”. Cele 40 de ediții apar odată la două săptămâni și pot fi achiziționate doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Magia poveștilor este cea care ne ajută să ne dezvoltăm imaginația, ne dă speranță și ne păstrează mereu spiritul tânăr. Urmărește acum, alături de cei mari și de cei mici, aventurile nemuritoare ale celor mai iubite personaje din întreaga lume.

Greierele și furnica – ediția numărul 25 din colecție

Un greieraș lipsit de griji cântă cât e vara de lungă, neluând în seamă sfaturile înțeleptei furnicuțe. Aceasta muncește din greu, ca să strângă provizii pentru iarnă, dar ce va face când greierele, neajutorat, îi va cere adăpost și hrană?

Poveștile copilăriei se reunesc acum în colecția “Primele mele povești” pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

Această ediție, Greierele și Furnica, costă 17,99 RON, cu TVA inclus. Atenție, costurile de livrare nu sunt incluse. Poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.



Comentarii

Articole similare