Hainele cele noi ale împăratului - Ediția nr. 30 din colecția “Primele mele povești”


A apărut și cea mai nouă carte pentru copii din colecția Primele mele povești”. Poți cumpăra acum “Hainele cele noi ale împăratului” doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

O carte de povești este ca o fereastră spre niște lumi magice. Îi ajută pe cei mici să își dezvolte imaginația și să afle lucruri noi despre conceptele care îi vor ajuta ulterior în viață, iar celor mari le oferă răgazul necesar ca să petreacă timp de calitate cu micuții din viața lor. Acum poți cumpăra cea frumoasă colecție la un preț accesibil.

Hainele cele noi ale împăratului - Ediția nr. 30 (Primele mele povești)

Nu există în tot regatul om mai mândru ca împăratul! Cât e ziua de lungă ar sta în fața oglinzii să-și admire hainele elegante! Doar că, într-o zi, la palat sosesc doi țesători cu o pelerină foarte specială...

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția “Primele mele povești” pentru ca micuții cititori din viața ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată. Edițiile apar odată la două săptămâni și costă 17,99 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse. Cartea “Hainele cele noi ale împăratului” poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Comentarii

Articole similare