Tom Degețel – ediția numărul 11 din colecția Primele mele povești

Trăiește acum, împreună cu cei mici, magia colecției Primele mele povești! A apărut cartea Tom Degețel, ediția cu numărul 11 din totalul de 40. Fiecare număr poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Fiecare număr include povești și fabule nemuritoare, cu ilustrații minunate! Această colecție deschide inimi și minți. Te invită în lumea personajelor fantastice, a eroilor curajoși și a prințeselor fermecătoare, o adevărată bucurie indiferent de vârstă.

Tom Degețel – noul număr din colecția Primele mele povești

Șapte frați sunt abandonați în pădure și nu cunosc drumul către casă. Cât de înfricoșător! Se lasă întunericul și se face tot mai frig. Dar mezinul, Tom Degețel, are un plan... Poveștile copilăriei se reunesc în colecția Primele mele povești pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

Această colecție cuprinde în total 40 de ediții hard cover, color, cu 32 de pagini fiecare. Materialele de cea mai înaltă calitate îți asigură o utilizare îndelungată, fără să îți faci griji pentru modul în care rezistă cărțile de povești.

Tom Degețel poate fi cumpărat acum doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 17,99 RON și prețul include taxa TVA de 5%. Costurile de livrare nu sunt incluse.


Comentarii

Articole similare