Fii parte din aventură alături de ”Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific”, colecția Jules Verne

”Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific”, din colecția Jules Verne, este al treilea volum al romanului geografic scris de celebrul autor francez. Nu-l rata și caută-l la toate chioșcurile de difuzare a presei începând cu 30 iulie sau comandă-l de pe colecții.libertatea. Încheie aventura alături de copiii Căpitanului Grant și celelalte personaje din carte!

 

În colecția Jules Verne de la colecții.libertatea apare un nou volum: ”Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific”, ediția cu nr. 7. Cartea poate fi comandată online de pe colecții.libertatea sau cumpărată de la chioșcurile de difuzare a presei din data de 30 iulie, la prețul de doar 39,99 RON. Nu rata ultimul volum din ”Copiii Căpitanului Grant”!

 

Colecția Jules Verne: Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific

Călătoria copiilor căpitanului Grant continuă de data aceasta în Oceanul Pacific. Dacă te-ai delectat cu primele două volume din colecția Jules Verne, ”Copiii Căpitanului Grant I. America de Sud” și ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia”, este timpul să continui aventura în noul volum, ”Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific”. Exotismul, acțiunea, enigma și o pleiadă excelentă de personaje, printre care copiii lui Harry Grant (Mary și Robert), îndrăznețul căpitan Lord Glenarvan și geograful și aventurierul unic Jacques Paganell, sunt unele dintre atracții care pot explica de ce „Copiii Căpitanului Grant” a devenit una dintre cele mai faimoase și citite opere ale lui Jules Verne. Descoperă finalul poveștii în acest ultim volum, de pe colecții.libertatea, ”Copiii Căpitanului Grant. Oceanul Pacific”!

 

Colecția Jules Verne, de nelipsit din biblioteca ta

Jules Verne este unul dintre cei mai apreciați și mai citiți autori din literatura mondială. Operele sale cele mai cunoscute, adunate în seria Călătorii extraordinare, conțin idei atât de vizionare, încât i-au adus autorului lor renumele de părinte al genului science-fiction. Cărțile sale sunt nemuritoare și plac tinerilor și în prezent, deși au trecut atâția ani de la scrierea lor. Colecția Jules Verne ar trebui să se regăsească în orice casă, mai ales dacă în acea casă cresc și copii. Cărțile lui Jules Verne pot fi citite și înțelese de la 12 ani în sus, dar există copii care le-au citit și mai devreme și s-au bucurat de aventurile povestite de celebrul autor vizionar francez.

 

Ce mai poți citi din colecția Jules Verne

Alege din colecția Jules Verne și alte cărți deja apărute pe colecții.libertatea, cum sunt: ”Ocolul pământului în 80 de zile” – ediția nr. 1, ”Douăzeci de mii de leghe sub mări” – ediția nr. 2, ”Copiii Căpitanului Grant. America de sud” – ediția nr. 3, ”Cinci săptămâni în balon” - ediția nr. 4, ”Copiii Căpitanului Grant II. În Australia” – ediția nr. 5, ”Căpitan la cincisprezece ani” – ediția nr. 6. Urmărește și restul romanelor ce vor apărea pe colecții.libertatea din ciclul ”Călătorii extraordinare”, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea.

Comentarii

Articole similare