Thor: Renașterea – noua revistă de benzi desenate Marvel din colecția Libertatea

Thor: Renașterea – noua revistă de benzi desenate Marvel din colecția Libertatea

În fiecare săptămână poți cumpăra o ediție nouă din colecția Marvel care apare în România. De data aceasta, fanii revistelor de benzi desenate se pot bucura de aventurile fabuloase din Thor: Renașterea. Noul număr din colecția de 48 de reviste poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Libertatea îți aduce anul acesta cele mai relevante creații, cele mai importante momente și cele mai remarcabile miniserii din fabulosul univers Marvel. Cele 48 de ediții include atât clasici, cât și o serie de noutăți absolute, pentru ca tu să te bucuri de magia Marvel într-o prezentare completă.

Thor: Renașterea, noua revistă din colecția Marvel

Zeii din Asgard au murit cu toții în Ragnarok, dar cineva a pus mâna pe Mjolnir și pare să readucă la viață, una după alta, divinitățile dispărute. Thor s-a întors și nu va lăsa pe nimeni să îl oprească din misiunea sa! Thor: Renașterea poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Scenaristul de benzi desenate și televiziune J. Michael Straczynski (Amazing Spider-Man, Babylon 5, Sense8) a făcut echipă cu francezul Olivier Coipel (Casa M, Asediul, The Magic Order) pentru a scrie seria Thor.

Acest album conține episoadele 1-6 din Thor (2007). Prețul pentru Thor: Renașterea este de 29,99 RON și include taxa TVA de 5%. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Precomandă edițiile din luna iunie pentru colecția Marvel!

Pachetul include:

Spider-man/Black Cat - Ediția nr. 35

Iron Man: Extremis - Ediția nr. 36

Thor: Renașterea - Ediția nr. 37

Invazia secretă - Ediția nr. 38

Uncanny Avengers: Umbra roșie - Ediția nr. 39

Prețul pentru acest pachet este de 149,95 RON și include taxa TVA de 5%. Costurile de livrare nu sunt incluse. Livrarea pentru această precomandă se face după data de 30 iunie 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. 

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare