Apollo - ediția numărul 21 din colecția de stilouri


Începând cu luna februarie, la fiecare două săptămâni, apare câte o ediție nouă din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”. Fiecare instrument de scris vine la pachet cu o revistă despre tradiția scrisului, plăcerea de a scrie și istoria stilourilor. Apollo, ediția cu numărul 21, poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

S-a făcut o selecție atentă a stilourilor care convertesc scrisul într-o veritabilă artă. Sunt în total 40 de instrumente delicate și elegante, fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate. Fiecare ediție apare odată la două săptămâni.

Apollo - ediția nr. 21 (Colecția de Stilouri)

Deosebit de elegant, în nuanțe de negru și argintiu, prezintă și niște elemente moderne de design, care îl scot din anonimat. Acest stilou metalic cu cerneală tip rezervă este aliatul tău de nădejde, indiferent de situația în care ai nevoie să scrii de mână. Este rezistent și de o calitate superioară, iar materialele din care a fost realizat îți asigură o utilizare îndelungată, fără grija uzurii.

Poate și chiar și un cadou extraordinar de Crăciun pentru pasionații de scris de mână sau pentru un copil silitor, pe care îl poate ajuta să performeze mai bine la școală, datorită ușurinței cu care se manevrează acest stilou din colecția “Plăcerea de a scrie”.

Apollo costă 49,99 RON cu TVA inclus. Atenție, costurile de livrare nu sunt incluse. Poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Comentarii

Articole similare