Arcane – noua ediție din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”

Colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie” apare pe piața din România începând din luna februarie a acestui an. La fiecare două săptămâni, pe colecții.libertatea.ro sau la chioșcurile de difuzare a presei, găsești o ediție nouă, completată cu o revistă despre tradiția scrisului, dar și despre plăcerea de a scrie și istoria stilourilor.

Această selecție atentă a stilourilor care convertesc scrisul în artă include în total 40 de stilouri elegante și delicate, metalice și cu cerneală tip rezervă.

Arcane – noul stilou din colecția “Plăcerea de a scrie

Sunt fabricate cu materiale de înaltă calitate, cu un design potrivit pentru orice pasionat de scrisul de mână. Fiecare ediție dintre cele 40 apare pe piață odată la două săptămâni, doar pe colecții.libertatea.ro sau la chioșcurile de difuzare a presei.

Prețul pentru stiloul Arcane costă 49,99 RON și include taxa TVA de 5%. Costurile de livrare nu sunt incluse. Un cost mic pentru o investiție de viitor. Calitatea excepțională a stilourilor din colecția “Plăcerea de a scrie” le face să reziste o perioadă îndelungată, chiar și la o utilizare intensă.

Îți place să scrii de mână în jurnal, la finalul zilei? Ori iei notițe într-o agendă după ce citești cărțile preferate? Poate ești chiar tu persoana care notează cele mai multe informații în ședința de la muncă. Cu siguranță ai nevoie de un instrument bun de scris, care să nu te lase atunci când îți este cel mai greu, iar stiloul Arcane este varianta perfectă pentru tine!

Precomandă edițiile din luna mai pentru colecția de stilouri!

Pachetul include:

Silver Leaf - ediția nr. 7

Arcane - ediția nr. 8

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 23 mai 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. 

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda! Prețul pentru acest pachet este de 99,98 RON și include taxa TVA de 5%. Costurile de livrare nu sunt incluse.

 

Comentarii