Daredevil: Sub aripa diavolului – ediția nr. 40 din colecția Marvel

 Daredevil: Sub aripa diavolului poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.


Această colecție minunată include cele mai relevante creații, cele mai importante momente, precum și cele mai remarcabile miniserii. Reunește tot ceea ce este mai bun în universul Marvel, atât clasici, cât și o serie de noutăți absolute. Este recomandată atât celor care cunosc deja poveștile supereroilor, cât și celor care abia descoperă acest univers fascinant.

Daredevil: Sub aripa diavolului

O tânără îngrozită îi încredințează copilul lui Matt Murdock, spunându-i că acesta este salvatorul umanității. Pentru Daredevil, va fi începutul unei investigații care îl va confrunta cu demonii săi și îi va spulbera certitudinile...

Scenaristul și regizorul Kevin Smith (Spider-Man/BlackCat, Clerks, Dogma), însoțit de desenatorul Joe Quesada (Amazing Spider-Man, Daredevil: Tatăl), semnează una dintre poveștile-cult ale justițiarului orb. Acest album conține episoadele Daredevil (1998) de la 1 la 8 și 1/2.

Fiecare dintre cele 48 de ediții apare săptămânal. Daredevil: Sub aripa diavolului este ediția cu numărul 40 din colecția de reviste de benzi desenate Marvel și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 29,99 RON, TVA inclus, însă costurile de livrare nu sunt incluse.

Precomandă edițiile din luna iulie pentru colecția Marvel!

Pachetul include:

Daredevil: Sub aripa diavolului - Ediția nr. 40

Spider-Man: Chemarea - Ediția nr. 41

Wolverine: Arma X - Ediția nr. 42

Wolverine: Inamicul statului - Ediția nr. 43

Acest set costă 119,96 RON, TVA inclus, dar costurile de livrare nu sunt incluse. Livrarea pentru această precomandă se face după data de 27 iulie 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare