Spider-Man: Chemarea – ediția nr. 41 din colecția Marvel

Spider-Man: Chemarea este ediția cu numărul 41 din colecția de reviste de benzi desenate Marvel. Poate fi cumpărată acum doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Fiecare număr din totalul de 48 apare săptămânal. Regăsești acum cele mai importante momente din universul Marvel și cele mai fascinante personaje care le-au marcat copilăria fanilor din întreaga lume. Indiferent dacă știi deja totul despre supereroii tăi preferați sau dacă abia acum descoperi magia poveștilor lor, nu trebuie să ratezi această colecție!

Spider-Man: Chemarea – noul număr din colecția Marvel

Peter Parker își începe o nouă carieră în învățământ, în timp ce Spider-Man îl întâlnește pe misteriosul Ezekiel. Cine este acest om care posedă aceleași puteri cu ale Țesătorului?

Secretele deținute de el ar putea să-l ajute pe Spider-Man să-l înfrunte pe teribilul Morlun? Descoperă primul arc narativ care a devenit o poveste-cult, creație a lui J. Michael Straczynski și John Romita Jr. din seria Amazing Spider-Man. Acest album conține episoadele Amazing Spider-Man (1999) de la 30 la 35.

Fiecare dintre cele 48 de ediții apare săptămânal. Spider-Man: Chemarea este ediția cu numărul 40 din colecția de reviste de benzi desenate Marvel și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 29,99 RON, TVA inclus, însă costurile de livrare nu sunt incluse.

Precomandă edițiile din luna iulie pentru colecția Marvel!

Pachetul include:

Daredevil: Sub aripa diavolului - Ediția nr. 40

Spider-Man: Chemarea - Ediția nr. 41

Wolverine: Arma X - Ediția nr. 42

Wolverine: Inamicul statului - Ediția nr. 43

Acest set costă 119,96 RON, TVA inclus, dar costurile de livrare nu sunt incluse. Livrarea pentru această precomandă se face după data de 27 iulie 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

 

Comentarii

Articole similare