Doctor Strange: Jurământul – ediția nr. 45 din colecția Marvel


Bucurie mare pentru fanii revistelor de benzi desenate Marvel! A apărut noul număr din colecția Libertatea - Doctor Strange: Jurământul. Ediția numărul 45 poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Colecția de reviste de benzi desenate Marvel adusă în premieră în România include cele mai relevante și mai remarcabile momente din istoria acestui univers fantastic. Fiecare ediție te aduce mai aproape de supereroii tăi favoriți și te face să le urmărești aventurile fabuloase cu sufletul la gură.

Doctor Strange: Jurământul

Doctor Strange este Vrăjitorul Suprem, care veghează asupra siguranței tuturor. Dar când prietenul său, credinciosul Wong, e diagnosticat cu o boală incurabilă, doctorul pleacă în misiune pentru a-l salva. Cât de departe va ajunge Maestrul artelor mistice pentru a și atinge scopul?

Brian K. Vaughan (Runaways Saga) și Marcos Martín (Amazing Spider-Man, Daredevil) l-au confruntat pe Doctor Strange cu una dintre cele mai dificile misiuni ale sale.

Acest album conține episoadele Doctor Strange: The Oath (2006) de la 1 la 5. Ediția numărul 45 din colecția Marvel, Doctor Strange: Jurământul, costă 29,99 RON (TVA inclus), iar costurile de livrare nu sunt incluse. Poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna AUGUST pentru colecția Marvel!

Precomanda pentru această lună costă 159,95 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Pachetul include:

Marvel Zombies, Foamea - Ediția nr. 44 (Marvel) - 29,99 RON (TVA inclus)

Doctor Strange, Jurământul - Ediția nr. 45 (Marvel) - 29,99 RON (TVA inclus)

Silver Surfer, Recviem - Ediția nr. 46 (Marvel) - 29,99 RON (TVA inclus)

New X-Men, E de la Extincție - Ediția nr. 47 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Față în față cu Frica - Ediția nr. 48 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru aceasta precomandă se face după data de 31 august 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare