Hulk: Război total - Ediția nr. 50 din colecția Marvel

În curând apare cel mai nou număr din colecția de reviste de benzi desenate Marvel, aduse în premieră în România de Libertatea. Hulk: Război total este ediția cu numărul 50, care poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

În fiecare săptămână apare un nou număr din colecție. Aceste reviste minunate îți aduc o parte importantă din fabulosul univers Marvel. Urmărește acum, cu sufletul la gură, aventurile super eroilor tăi preferați sau oferă drept cadou revistele cuiva drag și descoperiți împreună magia poveștilor fantastice!

Hulk: Război total - Ediția nr. 50 (Marvel)

Hulk se întoarce din spațiu... și e supărat la culme! Eroii au crezut că au scăpat de problema reprezentată de aliatul lor ocazional prin trimiterea lui în cealaltă parte a galaxiei, dar acum acesta s-a întors, hotărât să se răzbune. Dacă Colosul de Jad devine un superrăufăcător, vor avea oare eroii de pe Pământ vreo șansă să-l învingă?

Greg Pak și John Romita Jr. duc mai departe povestea Planetei Hulk, prezentându-ne o confruntare antologică între Hulk și cei mai mari eroi Marvel. Acest album conține episoadele World War Hulk Prologue: Word Breaker (2007) 1 și World War Hulk (2007) de la 1 la 5.

Revista de benzi desenate Hulk: Război total poate fi achiziționată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 34,99 RON, cu TVA Inclus. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Precomandă edițiile din luna septembrie pentru colecția Marvel!


Acest pachet costă 139,96 RON, cu TVA inclus. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Pachetul conține:

Thor, Resurecția - Ediția nr. 49 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Hulk: Război total - Ediția nr. 50 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Spider-Man: Calvarul - Ediția nr. 51 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Wolverine - Ediția nr. 52 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 28 septembrie 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare