Thor, Resurecția – ediția nr. 49 din colecția Marvel

Colecția de reviste de benzi desenate Marvel îți aduce acum cele mai relevante creații, cele mai remarcabile miniserii, precum și cele mai importante momente din istoria acestui univers fabulos! Fiecare număr poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Seria aceasta include atât poveștile clasice, cât și noutăți absolute. Așa te poți bucura din plin de aventurile super eroilor tăi preferați.

Fiecare ediție din colecția adusă în premieră în România de Libertatea este o alegere ideală indiferent dacă ești deja fan Marvel sau dacă abia acum descoperi frumusețea acestui univers fascinant. Fiecare apariție este săptămânală.

Thor, Resurecția – Ediția nr. 49 (Marvel)

Thor, Resurecția este ediția numărul 49, costă 34,99 RON (TVA inclus), dar costurile de livrare nu sunt incluse. Poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Grav rănit de către Distrugător, Thor este forțat să fuzioneze cu un muritor, Jake Olson, pentru a supraviețui. În plus, fiul lui Odin va trebui să dezlege misterul dispariției aproape tuturor zeilor din Asgard. Din fericire, el va putea conta pe ajutorul lui Spider-Man.

Dan Jurgens (Spectacular Spider-Man, Superman) și John Romita Jr (Amazing Spider-Man, Daredevil) îl propulsează pe Zeul Tunetului într-o nouă eră. Acest album conține episoadele 1-8 din Thor (1998) și Peter Parker: Spider-Man (1999) 2.

Precomandă edițiile din luna septembrie pentru colecția Marvel!

Acest pachet costă 139,96 RON, cu TVA inclus. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Pachetul conține:

Thor, Resurecția - Ediția nr. 49 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Hulk: Război total - Ediția nr. 50 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Spider-Man: Calvarul - Ediția nr. 51 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Wolverine - Ediția nr. 52 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 28 septembrie 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare