Moonlight – ediția numărul 10 din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”

Moonlight este cel mai nou stilou din colecția “Plăcerea de a scrie”. Costă doar 49,99 RON, prețul include taxa TVA de 5%, iar costurile de livrare nu sunt incluse. Îl poți cumpăra doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Începând din luna februarie a acestui an, la fiecare două săptămâni, apare câte o ediție nouă din această colecție. Pe lângă instrumentul de scris, pachetul include și o revistă despre tradiția scrisului, despre plăcerea de a scrie, dar și despre și istoria stilourilor.

Moonlight – noul stilou din colecția “Plăcerea de a scrie

Fiecare stilou a fost atent selecționat pentru a-ți oferi cel mai util instrument de scris care să îmbine cu succes utilul cu plăcutul și care să te ajute să convertești scrisul de mână într-o adevărată artă.

Cele 40 de stilouri sunt elegante și delicate, fiind fabricate cu materiale de înaltă calitate. Culorile sunt pe toate gusturile, de la maro, la argintiu, albastru sau negru până la combinații între acestea, iar prețul este accesibil, mai ales ținând cont de durata îndelungată de utilizare a acestor instrumente.

Moonlight este un stilou mecanic cu cerneală tip rezervă. Design-ul are un ușor touch futuristic, cu detalii care atrag imediat atenția. Îl poți cumpăra acum doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Argintiu, fin și elegant, este alegerea ideală pentru pasionații de scris de mână și nu numai! Ușor de utilizat, fără grija pe care o aveai în trecut cu stilourile care pătau constant, Moonlight poate fi partenerul tău de nădejde oricând și oriunde.

Poate fi și un cadou ideal pentru cei dragi. Îl pot folosi elevii care vor să scrie mai frumos și cursiv, dar și directorii de multinaționale, care vor să impresioneze în ședințe. Ceea ce rămâne însă mereu la fel este calitatea excepțională a materialelor din care sunt realizate stilourile din colecția “Plăcerea de a scrie”.

Comentarii