New Avengers – Illuminati - Ediția numărul 53 din colecția Marvel

S-a lansat oficial ediția numărul 53 din colecția de reviste de benzi desenate Marvel. Libertatea aduce acum în România cele mai relevante creații, cele mai importante momente, precum și cele mai remarcabile miniserii care reunesc tot ceea ce este mai bun din universul Marvel. Fiecare revistă poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Această colecție fascinantă include atât numerele clasice, cât și noutăți absolute. Chiar dacă ești deja fan Marvel sau abia acum descoperi magia acestui univers, cu siguranță vei aprecia poveștile senzaționale și te vei bucura cu sufletul la gură alături de cei mai iubiți eroi din lume. Noile numere apar săptămânal și fiecare ediție costă 34,99 RON (TVA inclus), însă costurile de livrare nu sunt incluse.

New Avengers – Illuminati – ediția nr. 53 (Marvel)

Sunt cei mai influenți eroi din universul Marvel, în fruntea celor mai mari echipe. Dar uneori Tony Stark, Reed Richards, Charles Xavier, Namor, Stephen Strange și Black Bolt își amintesc că a fi erou nu este întotdeauna suficient... Ce decizii teribile au luat Illuminati de-a lungul timpului?

Brian M. Bendis (Ultimate Spider-Man), Brian Reed (Ms. Marvel) și Jim Cheung (Young Avengers) explorează partea întunecată a celor mai mari eroi din lumea Marvel. Acest album conține episoadele New Avengers: Illuminati (2006) de la 1 la 5. Poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna octombrie pentru colecția Marvel

Acest pachet de precomandă costă 139,96 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Pachetul include:

New Avengers - Illuminati - Ediția nr. 53 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Războiul secret - Ediția nr. 54 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Thanos - Reîntoarcerea - Ediția nr. 55 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Ghost Rider - Drumul spre pierzanie - Ediția nr. 56 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 26 octombrie 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!Bottom of Form

Comentarii

Articole similare