Războiul secret – ediția numărul 54 din colecția Marvel

A apărut cea mai nouă ediție din colecția de reviste de benzi desenate Marvel, adusă în premieră în România anul acesta de către Libertatea. Numărul 54, Războiul secret, poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Fiecare număr te ține cu sufletul la gură și îți prezintă o piesă de puzzle din acest univers magnific. Te ajută să îți păstrezi sufletul tânăr și să savurezi cu nerăbdare aventurile eroilor tăi preferați. Faimosul Nick Fury se află în centrul atenției în paginile acestei reviste, iar misterul întregii povești nu va fi deloc unul ușor de deslușit!

Războiul secret - Ediția nr. 54 (Marvel)

Când Nick Fury află de o conspirație acoperită de guvernul american, decide să reunească o echipă pentru o acțiune secretă în Latveria. Dar misiunea merge prost și, un an mai târziu, toți eroii care l-au urmat pe Fury sunt atacați.

Cine se află în spatele acestor lucruri? Și de ce Spider-Man, Daredevil sau Wolverine nu-și mai amintesc nimic din misiunea în Europa Centrală?

Brian M. Bendis și Gabriele Dell’Otto ne oferă un thriller uluitor, absolut de neratat. Acest album conține episoadele Secret War (2004) de la 1 la 5. Poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei și costă 34,99 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Precomandă edițiile din luna octombrie pentru colecția Marvel

Acest pachet de precomandă costă 139,96 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Pachetul include:

New Avengers - Illuminati - Ediția nr. 53 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Războiul secret - Ediția nr. 54 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Thanos - Reîntoarcerea - Ediția nr. 55 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Ghost Rider - Drumul spre pierzanie - Ediția nr. 56 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 26 octombrie 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!Bottom of Form

Comentarii

Articole similare