Smooth – ediția nr. 14 din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”

A apărut cea mai nouă ediție din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie”, Smooth. Ediția numărul 14 poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 49,99 RON, TVA inclus, dar costurile de livrare nu sunt incluse.

Colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie” include în total 40 de ediții, care apar la fiecare două săptămâni. Fiecare instrument de scris vine la pachet cu o revistă deosebit de interesantă, despre tradiția scrisului și istoria stilourilor.

Smooth – colecția de stilouri Plăcerea de a scrie

Smooth este un stilou elegant și delicat, fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate. Fiecare ediție din această colecție este selectată cu multă atenție, pentru ca tu să ai în casă cele mai bune instrumente de scris, pe care să le folosești o perioadă îndelungată, fără probleme.

Smooth din colecția de stilouri “Plăcerea de a scrie” este un stilou metalic cu cerneală de tip rezervă. Poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Poate fi folosit de oricine fără griji, indiferent de vârstă. Este un excelent ajutor inclusiv pentru elevi și studenți, pentru că îi ajută să scrie cursiv mult mai ușor.

Precomandă edițiile din luna august pentru colecția de stilouri!

Pachetul include:

Horizon - ediția nr. 13 (Colecția de Stilouri)

Smooth - ediția nr. 14 (Colecția de Stilouri)

Empire - ediția nr. 15 (Colecția de Stilouri)

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 29 august 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. 

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda! Pachetul acesta costă 149,97 RON, cu TVA inclus, iar costurile de livrare nu sunt incluse.

Comentarii