Avengers, Ultron Unlimited - Ediția numărul 57 din colecția Marvel

Colecția de benzi desenate Marvel reunește tot ce este mai bun din acest univers. Cele mai relevante creații, cele mai importante momente și cele mai remarcabile miniserii sunt incluse în ea. În fiecare săptămână apare câte un număr nou, care poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Acum a apărut ediția cu numărul 57 din colecția de reviste de benzi desenate Marvel. Avengers, Ultron Unlimited te ține cu sufletul la gură și îți prezintă una dintre cele mai crunte bătălii prin care au trecut supereroii tăi favoriți. Oare vor reuși și de data aceasta să înfrângă inamicul?

Cu siguranță, misiunea lor nu este deloc una ușoară, căci se vor confrunta cu unul dintre cei mai terifianți antagoniști din minunatul univers Marvel. Rămâne de văzut cum vor putea depăși încă o dată obstacolele care le apar în cale.

Avengers, Ultron Unlimited - Ediția nr. 57 (Marvel)

Temutul robot Ultron a ucis întreaga populație din Slorenia, națiunea în care el dorește să pună bazele unei noi lumi.

Eroii Avengers sunt nevoiți să intervină, dar adversarul le va reaminti că este unul dintre dușmanii lor cei mai de temut. Descoperă în aceste pagini bătălia crâncenă pe care o vor duce supereroii.

Kurt Busiek (Avengers Forever), George Pérez (Fantastic Four) și Stuart Immonen (Nextwave) imaginează o poveste antrenantă, care a devenit un clasic al anilor 2000. Acest album conține episoadele Avengers (1998) 0 și 19-22.

Prețul este de 34,99 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse. Poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna NOIEMBRIE pentru colecția Marvel!

Setul de patru reviste de benzi desenate costă 139,96 RON, cu TVA inclus. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Produse incluse in pachet:

Avengers, Ultron Unlimited- Ediția nr. 57 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Spider-Man, Norocosul Parker - Ediția nr. 58 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Deadpool. Bunul, răul și urâtul - Ediția nr. 59 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Avengers Forever - Ediția nr. 60 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru aceasta precomandă se face după data de 23 NOIEMBRIE 2022*.

*având în vedere volumul foarte mare de precomenzi de la finalul lunii, timpul de livrare este estimativ.

Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda

Comentarii

Articole similare