Deadpool. Bunul, răul și urâtul - Ediția numărul 59 din colecția Marvel


A apărut cel mai nou număr din colecția de reviste de benzi desenate Marvel. Poate fi achiziționat acum doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Această serie de reviste conține cele mai relevante creații, cele mai importante momente și cele mai remarcabile miniserii și promite să reunească tot ce e mai bun din universul Marvel.

Este o colecție care include atât clasici, cât și noutăți absolute, pentru a vă bucura de Marvel într-o prezentare completă, cu câte o apariție săptămânală.

Deadpool. Bunul, răul și urâtul - Ediția nr. 59 (Marvel)

Deadpool descoperă un teribil secret despre trecutul său în programul Arma X. Dar cine este misteriosul Butler și cum îi va schimba viața lui Wade Wilson pentru totdeauna? Pentru a ajunge la fondul acestui caz, Mercenarul Guraliv va avea nevoie de ajutorul lui Wolverine și al lui Captain America.

Brian Posehn și Gerry Duggan (X-Men) semnează una dintre cele mai importante aventuri ale mutantului cu factor de autovindecare, cu desene de Declan Shalvey (Deadpool Vs Old Man Logan) și Scott Koblish (Marvel Comics Presents).

Acest album conține episoadele Deadpool (2012) de la 13 la 19. Prețul este de 34,99 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse. Poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna NOIEMBRIE pentru colecția Marvel!

Setul de patru reviste de benzi desenate costă 139,96 RON, cu TVA inclus. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Produse incluse in pachet:

Avengers, Ultron Unlimited- Ediția nr. 57 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Spider-Man, Norocosul Parker - Ediția nr. 58 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Deadpool. Bunul, răul și urâtul - Ediția nr. 59 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Avengers Forever - Ediția nr. 60 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru aceasta precomandă se face după data de 23 NOIEMBRIE 2022*.

*având în vedere volumul foarte mare de precomenzi de la finalul lunii, timpul de livrare este estimativ.

Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare