Spider-Man, Norocosul Parker - Ediția numărul 58 din colecția Marvel


A apărut cea mai nouă revistă de benzi desenate din colecția Marvel. Poți cumpăra acum “Spider-Man, Norocosul Parker” doar de pe colecții.libertatea.ro. Este o alegere ideală atât pentru fanii acestui univers minunat, cât și pentru cei care abia acum îl descoperă.

Unul dintre cei mai iubiți supereroi crede că a trecut cu brio peste ultimele obstacole, dar nici măcar nu bănuiește ce urmează să descopere. Vestea aceasta îi va da încă o dată viața peste cap.

Spider-Man, Norocosul Parker - Ediția nr. 58 (Marvel)

Peter Parker și-a recăpătat în sfârșit controlul asupra propriului corp după ce a fost posedat de Otto Octavius. Dar acțiunile întreprinse de Octavius când și-a asumat identitatea lui Parker au tot felul de consecințe.

Pe măsură ce Black Cat și Electro își unesc forțele împotriva Țesătorului, acesta din urmă află de existența lui Cindy Moon, o tânără fată care a fost și ea mușcată de păianjenul radioactiv cu mult timp în urmă...

Dan Slott (Fantastic Four) și Humberto Ramos (Strange Academy) îl propulsează pe Spider-Man într-o nouă eră. Acest album conține episoadele Amazing Spider-Man (2014) de la 1 la 6.

Prețul este de 34,99 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse. Poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Precomandă edițiile din luna NOIEMBRIE pentru colecția Marvel!

Setul de patru reviste de benzi desenate costă 139,96 RON, cu TVA inclus. Costurile de livrare nu sunt incluse.

Produse incluse in pachet:

Avengers, Ultron Unlimited- Ediția nr. 57 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Spider-Man, Norocosul Parker - Ediția nr. 58 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Deadpool. Bunul, răul și urâtul - Ediția nr. 59 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Avengers Forever - Ediția nr. 60 (Marvel) - 34,99 RON (TVA inclus)

Livrarea pentru aceasta precomandă se face după data de 23 NOIEMBRIE 2022*.

*având în vedere volumul foarte mare de precomenzi de la finalul lunii, timpul de livrare este estimativ.

Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Comentarii

Articole similare