Ghost Rider - Drumul spre pierzanie - Ediția numărul 56 din colecția Marvel


Acum poți cumpăra ediția numărul 56 din colecția de reviste de benzi desenate Marvel doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Ghost Rider – Drumul spre pierzanie vine să completeze seria fabuloasă, adusă în premieră în România de Libertatea.

Cele mai luminate minți din spatele universului Marvel au creat niște povești senzaționale, care au încântat generații de fani ai revistelor de benzi desenate. Acum ai șansa să cumperi colecția care reunește cele mai importante momente din istoria Marvel, atât cele clasice, cât și noutăți absolute.

Ghost Rider - Drumul spre pierzanie - Ediția nr. 56 (Marvel)

Johnny Blaze, devenit Ghost Rider, a fost condamnat la suferință veșnică în Iad. Așa că, atunci când îngerul Malachi îi propune un târg pentru a-l elibera din închisoarea infernală, el nu poate decât să accepte. Eliberarea lui presupune totuși să dea de urma teribilului demon Kazann, care s-a întors pe Pământ, și să-l elimine. Ușor de zis, greu de făcut...

Garth Ennis (Punisher Max) și Clayton Crain (Venom vs. Carnage) creează o aventură demonică pentru Ghost Rider. Acest album conține episoadele Ghost Rider (2005) de la 1 la 6. Poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 34,99 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Comentarii

Articole similare