Thanos: Reîntoarcerea - ediția numărul 55 din colecția Marvel


A apărut cel mai nou număr din colecția de reviste de benzi desenate Marvel, adusă în premieră în România de Libertatea. Thanos: Reîntoarcerea este ediția numărul 55 și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Super eroii tăi preferați încearcă să salveze încă o dată omenirea și, odată cu ea, și restul Universului. Se confruntă cu Răul absolut reprezentat de Thanos, însă bătălia nu va fi deloc una ușoară. Va reuși oare Binele să câștige și de data aceasta?

Thanos: Reîntoarcerea – Ediția nr. 55 (Marvel)

Thanos, cea mai malefică ființă din univers, s-a întors, hotărât să-i distrugă pe toți cei care i se opun. Pentru a-l înfrunta, o echipă se va reuni în jurul fiului său Thane... Dar ce secret teribil ar putea ascunde Titanul Nebun?

Un nou capitol se deschide pentru cel mai mare răufăcător al universului Marvel, mulțumită lui Jeff Lemire (Moon Knight) și Mike Deodato Jr (Original Sin). Acest album conține episoadele Thanos (2016) de la 1 la 6. Poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 34,99 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse.

Comentarii

Articole similare