Wolverine  – ediția nr. 52 din colecția Marvel

A apărut cel mai nou număr din colecția de reviste de benzi desenate Marvel. Wolverine reprezintă ediția cu numărul 52 și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Această colecție fabuloasă, adusă în premieră în România, include cele mai relevante creații, cele mai importante momente, precum și cele mai remarcabile miniserii. Reunește tot ceea ce este mai bun în universul Marvel, pentru ca tu să te bucuri atât de poveștile clasice, cât și de nouăți absolute. Fiecare ediție apare săptămânal.

Wolverine – ediția numărul 52

Wolverine, cel mai feroce dintre X-Men, descoperă că femeia pe care o iubește, Mariko Yashida, urmează să fie căsătorită cu forța de către tatăl ei. Așa că pornește spre Țara Soarelui Răsare pentru a o elibera, dar nimic nu se va desfășura conform planului. În schimb, are parte de câțiva ninja, niște crize de furie și ceva sesiuni de introspecție!

Două legende ale benzilor desenate, Chris Claremont (Uncanny X-Men) și Frank Miller (Daredevil), își unesc forțele pentru a crea prima miniserie din istorie dedicată celui mai faimos mutant. Acest album conține episoadele Wolverine (1982) de la 1 la 4.

Revista de benzi desenate Wolverine poate fi achiziționată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 34,99 RON, cu TVA Inclus. Costurile de livrare nu sunt incluse.


Comentarii

Articole similare