Wolverine: Inamicul statului – ediția nr. 43 din colecția Marvel

A apărut acum cel mai nou număr din super colecția de reviste de benzi desenate Marvel! Cumpără acum Wolverine: Inamicul statului doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei și bucură-te de aventurile fabuloase prin care trece eroul tău preferat!

Mark Millar și John Romita Jr. oferă o saga consistentă și plină de acțiune, în care se confruntă Mutantul cu gheare și cei mai mari eroi Marvel. Acest album conține episoadele Wolverine (2003) de la 20 la 32.

Wolverine: Inamicul statului – noul număr din colecția Marvel

Într-o presupusă misiune de rutină, Wolverine întâlnește un nou superrăufăcător... care îl omoară! Logan este apoi înviat și transformat de către malefica organizație Mână, care îl trimite să-i atace pe supereroii Marvel pentru a-i măcelări unul câte unul. Vor reuși eroii să îl înfrunte pe prietenul lor?

Fiecare ediție apare săptămânal. Wolverine: Inamicul statului este ediția cu numărul 43 din colecția de reviste de benzi desenate Marvel și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei. Costă 29,99 RON, TVA inclus, însă costurile de livrare nu sunt incluse.

Această colecție minunată include cele mai relevante creații, cele mai importante momente, precum și cele mai remarcabile miniserii. Reunește tot ceea ce este mai bun în universul Marvel, atât clasici, cât și o serie de noutăți absolute. Este recomandată atât celor care cunosc deja poveștile supereroilor, cât și celor care abia descoperă acest univers fascinant.

 

Comentarii

Articole similare