Avengers Forever - Ediția numărul 60 din colecția Marvel


A apărut noul număr din colecția de reviste de benzi desenate Marvel. Avengers Forever este ediția cu numărul 60 și poate fi cumpărată acum doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Această colecție îți prezintă cele mai îndrăgite momente și personaje din istoria acestui univers minunat. Forțele Binelui se înfruntă cu forțele Răului, dar nuanțele nu sunt întotdeauna doar de alb și negru.

Așa cum este și în viață, de altfel. Indiferent dacă ești deja fan Marvel, dacă vrei să descoperi aceste povești sau dacă vrei să îi faci cuiva un cadou frumos, este o colecție de neratat!

Avengers Forever - Ediția nr. 60 (Marvel)

Rick Jones a intrat în vizorul lui Immortus. Pentru a-și salva prietenul, șapte răzbunători din epoci diferite se vor lansa într-o căutare care îmbină trecutul, prezentul și viitorul. Dar vor merge atât de departe încât să facă echipă cu teribilul Kang Cuceritorul?

Kurt Busiek (Marvels) și Carlos Pacheco (Age of Ultron) imaginează una dintre cele mai ambițioase saga din istoria universului Marvel. Acest album conține episoadelee Avengers Forever (1998) de la 1 la 12.

Prețul este de 34,99 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse. Poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Comentarii

Articole similare